П’ятниця, 17.05.2024, 05:48
Вітаю Вас Гість

Головна » 2018 » Жовтень » 1 » Стартують учні колегіуму- передовий загін юних науковців
12:58
Стартують учні колегіуму- передовий загін юних науковців

У Національній доктрині розвитку освіти України, державних програмах та нормативних документах МОН України питання оновлення змісту і форм методичної роботи з обдарованими та здібними дітьми розглядається як одна з умов модернізації всієї системи освіти. Ось чому одним із головних завдань вчителів колегіуму є робота з обдарованими учнями в системі МАН, адже МАН-це пошук, розвиток здібних, талановитих учнів, формування в учнів навичок та вмінь культури наукового дослідження, професійне самовизначення та творча самореалізація.

Учасниками реалізації цієї діяльності є: адміністрація школи, психолог, керівники шкільних методичних об'єднань, учителі-предметники, класні керівники, керівники гуртків і секцій, наукові керівники вузів. Моніторинг обдарованих учнів здійснюється під час діагностування психолога, внутрішньо шкільного контролю, проведення предметних тижнів, участі у Всеукраїнських предметних олімпіадах різних рівнів,у МАН,різноманітних конкурсах. Велика робота проводиться з нашими учнями викладачами вишів.

Для роботи з обдарованими учнями залучаються кращі вчителі навчального закладу: вчителі- методисти , старші вчителі і всі ті, хто небайдужий до розвитку творчих обдарувань підростаючого покоління.

З цією метою складено план “ Обдарована особистість”, який здійснюється через:організаційно-методичний,науково-методичний та психолого-педагогічний напрями.

За результатами 2017-2018.р. маємо 20 призових місць на Всеукраїнському конкурсі МАН І ступеню, 14 призових місць на Всеукраїнському конкурсі МАН ІІ ступеню і дві грамоти.

Не зупиняємося на досягнутому, працюємо на перспективу і серед завдань для себе визначаємо удосконалення організаційної структури управління НДР шляхом створення різноманітних наукових, консалтингових пунктів та значне посилення ролі колегіуму як лідера у формуванні регіональної наукової політики, виконанні наукових розробок і впровадженні їх у навчальний процес,налагодження постійних наукових зв’язків з науковими закладами міста та області,налагодження постійних наукових зв’язків з обласними центрами для виконання спільних наукових проектів, створення максимально можливих умов для високопродуктивної наукової праці вчителів, науковців і учнів, запровадження системи обміну досвідом та стажування науково-педагогічних працівників в країнах ближнього зарубіжжя.

У 2018-2019н.р. учні та вчителі колегіуму готують до конкурсу 23 наукові роботи

Круглова Т.А.,

керівник МАН колегіуму

 

Переглядів: 118 | Додав: tamarakruglova25
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Корисні посилання
Національна дитяча гаряча лінія Національна гарча лінія
Календар
«  Жовтень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Наше опитування
Оцініть мій сайт
1. Відмінно
2. Добре
3. Непогано
4. Жахливо
5. Погано
Всего ответов: 156
Друзі сайту
Статистика

Онлайн усього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0