Субота, 18.05.2024, 09:20
Вітаю Вас Гість

Головна » 2018 » Вересень » 7 » Початок роботи педагогів колегіуму
08:13
Початок роботи педагогів колегіуму

29 серпня 2018р. 0 10-00 у колегіумі № 25 відбулася педагогічна конференція у веб-режимі за освітніми округами, по закінченні якої була проведена педагогічна рада на тему : «Підсумки роботи навчального закладу за 2017-2018н.р., на якій педагоги навчального закладу та представники дошкільного закладу № 33 підвели підсумки роботи за 2017-2018н.р. та визначили завдання на наступний рік.

З привітальним словом та доповіддю про результати роботи колективу до вчителів звернулася директор колегіуму Москалик Т.О. Про результати методичної роботи розповіла заступник директора з НВР Т.А.Круглова, з інформаційними питаннями виступили заступники директора Огняна Н.М., Дмитрук Т.І., Лобан Т.А., Павлова Т.В.

Протягом 2017-2018н.р.педколектив буде працювати над вивченням втіленням у життя Закону України «Про освіту», Концепцією загальної середньої освіти (12-річна школа), Обласною Комплексною програмою розвитку освітньої галузі Полтавської області на 2011-2015 роки, Національною концепцією патріотичного виховання і Концепцією профільної освіти.

Новий навчальний рік ставить багато завдань перед освітянами: реалізація Державного стандарту загальної середньої освіти та його навчально-методичне забезпечення, забезпечення організаційно-методичного супроводу впровадження Державного стандарту початкової загальної освіти та навчання учнів 9 класів за новими програмами, втілення в життя основних положень Нової української школи. >

2017-2018н.р. є реалізацією заходів над науково-методичною проблемою: «Формування компетентностей учнів як засіб реалізації якісної освіти, використання інноваційних технологій, критичного та креативного мислення», створенням умов для виконання програм та участі у Всеукраїнських та міжнародних проектах, участь у науково-методичних, освітніх та представницьких заходах (міжнародного, Всеукраїнського, обласного, міського рівнів) як-то: конференціях, з’їздах, семінарах, нарадах, референдумах тощо,розширення експериментально-дослідницької роботи, апробація та впровадження нових освітніх технологій та систем, інформаційним забезпечення педпрацівників з проблем освіти, педагогіки, психології,забезпеченням науково-методичного супроводу процесу атестації, апробації, інноваційної освітньої діяльності,забезпечення модернізації традиційних та впровадження інноваційних високоефективних форм та методів методичної роботи, ППД у навчально-виховний процес,створення умов для безперервного навчання педагогів, розвитку їх творчої діяльності,інше. Із метою запровадження роботи над методичною

проблемою у навчальному закладі будуть працювати педагогічна, методична та наукові ради, 9 методичних обєднань та 10 творчих груп, 4 міських школи для адаптації молодих учителів( кер. Міхайлова Т.М., Носкін В.О., Павлова Т.В., Гринько Н.В.).

i>інформаційним забезпечення педпрацівників з проблем освіти, педагогіки, психології,забезпеченням науково-методичного супроводу процесу атестації, апробації, інноваційної освітньої діяльності,забезпечення модернізації традиційних та впровадження інноваційних високоефективних форм та методів методичної роботи, ППД у навчально-виховний процес,створення умов для безперервного навчання педагогів, розвитку їх творчої діяльності,інше. Із метою запровадження роботи над методичною

Завданнями на 2018-2019н.р.є: робота з впровадження Концепції розвитку освіти в Україні на період 2015-2025 роки,запровадження НУШ, реалізація загальноміської та загальношкільної проблем у навчально- виховний процес, здійснення організаційно-методичного супроводу упровадження Державного стандарту загальної середньої освіти та організацію навчально-виховного процесу у 9 класах загальноосвітніх навчальних закладів міста, забезпечення методичного супроводу викладання профільних навчальних предметів у 10-11-х класах, підготовка до ЗНО,якісне вивчення іноземних мов, запровадження здоров'язбережувальної компетентності педагогів, учнів та їх батьків з метою досягнення позитивних змін у формуванні основ здорового способу життя молоді, активна робота з обдарованими учнями та забезпечення використання елементів медіакультури членами предметних кафедр а також сприяння та розвиток особистості в Новій українській школі.

То ж побажаємо вчителям колегіуму творчої наснаги, успіхів у вихованні та навчанні підростаючого покоління і міцного здоров’я!

Круглова Т.А.,

заступник директора з НВР

 

Переглядів: 135 | Додав: tamarakruglova25
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Корисні посилання
Національна дитяча гаряча лінія Національна гарча лінія
Календар
«  Вересень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Наше опитування
Оцініть мій сайт
1. Відмінно
2. Добре
3. Непогано
4. Жахливо
5. Погано
Всего ответов: 156
Друзі сайту
Статистика

Онлайн усього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0