Субота, 18.05.2024, 08:48
Вітаю Вас Гість

Головна » 2018 » Вересень » 26 » Перший урок у 6 – А класі
16:47
Перший урок у 6 – А класі

На початку навчального року в усіх школах України проводиться Урок Миру. Наш 6-А клас КНВК №25 також не став винятком. Мабуть, не було такого учня, який би не хвилювався щодо цього дня та цього навчального року: наш новенький - чи приймуть мене в цьому колективі?, кожний з нас - чи зможу я навчатися не гірше, ніж минулого року?, кожна дівчинка – чи достатньо гарно я виглядаю? Та, на щастя, все склалося якнайкраще. На перший погляд здається, що всі залишились такими ж, як і минулого року. Але щось в кожному з нас змінилось: всі підросли, подорослішали і стали, мабуть, більш розсудливими у своїх висловлюваннях. Та час покаже…

Почався урок з привітання із класним керівником та однокласниками. Перед нами було поставлено завдання, охарактеризувати себе першою літерою свого імені. Цікаво було почути від друзів, хто яким себе відчуває. Також не менш захоплююче було, коли на кожну літеру слова «Україна» ми намагались підібрати характеристику нашої Вітчизни. Хтось говорив красива, хтось - унікальна, а деякі, мабуть, для приколу сказали Їстівна.

Але найцікавіше почалося, коли до нас в гості завітала знаменита кікбоксерка, Олімпійська чемпіонка з тайського боксу Аліса Бажукова. Неймовірно цікавою та повчальною була розповідь про її шкільне життя, про складності взаємовідносин з однокласниками. Вона розповідала нам, що виховувала її одна мама, життя було дуже складне, катастрофічно не вистачало грошей. Але Аліса розуміла та підтримувала свою матусю. Ще наша гостя у своїй розповіді торкнулась теми, як не стати жертвою булінгу. Важко повірити, що така впевнена в собі жінка сама в підлітковому віці потерпала від цькувань однолітків. Вона говорила: «Якщо людина в чомусь не така, як всі, то не треба її гнобити та опускати нижче землі, навпаки, треба її підтягувати вгору, бо ніколи не відомо, ким може стати ця людина».

Я думаю, що нікого не залишила байдужим розповідь цієї чудової жінки Аліси Бажукової. Адже багато учнів нашого класу, як і наша гостя, виховуються одними мамами, не всі живуть в достатку. Дехто не відчуває себе впевнено у великому колективі і сподівається на розуміння та підтримку своїх однокласників. І я вважаю, що ця зустріч зачепила душу кожного з нас, і кожний з нас зробив для себе висновки, які обов’язково допоможуть для побудови взаємовідносин між товаришами зараз та в подальшому житті.

Давайте будемо добрішими один до одного, адже добро та краса врятують світ!

Кореспондентка 6-А класу

Легка Катерина.

Переглядів: 81 | Додав: moderator
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Корисні посилання
Національна дитяча гаряча лінія Національна гарча лінія
Календар
«  Вересень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Наше опитування
Оцініть мій сайт
1. Відмінно
2. Добре
3. Непогано
4. Жахливо
5. Погано
Всего ответов: 156
Друзі сайту
Статистика

Онлайн усього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0