П’ятниця, 17.05.2024, 13:52
Вітаю Вас Гість

Головна » 2019 » Січень » 22 » НАВЧАННЯ- СТАЖУВАННЯ В УПРАВЛІННІ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМНИЦТВА, ТОРГІВЛІ, ПОБУТУ ТА РЕГУЛЯТОРНОЇ ПОЛІТИКИ
20:27
НАВЧАННЯ- СТАЖУВАННЯ В УПРАВЛІННІ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМНИЦТВА, ТОРГІВЛІ, ПОБУТУ ТА РЕГУЛЯТОРНОЇ ПОЛІТИКИ

З 03. 12. по 07.12 2018р відбулося навчання- стажування в управлінні розвитку підприємництва, торгівлі, побуту та регуляторної політики, у якому взяла участь учениця групи Ф-11(10 клас) Пащенко Ольга. Одним із завдань молодої стажерки була перевірка організації святкової виносної торгівлі під час новорічних свят.

Встановлено, що 19.12.2018р. на головній площі міста буде встановлено 18 будиночків, у яких здійснюватиметься святкова виносна торгівля.

Також учениці вдалося взяти участь в одному з найцікавіших заходів - рейді по боротьбі зі стихійною торгівлею. Члени комісії провели роз’яснювальні роботи з правопорушниками та склали відповідні протоколи.

Цікавим було завдання від начальника управління Жорняк Людмили Григорівни, яка доручила познайомитися з темою соціального підприємництва.

Чи замислювалися ви колись, що підприємництво може бути не тільки прибутковим, але й корисним?

Соціальне підприємництво - це ті ж самі комерційні підприємства, або неприбуткові організації, залучені до виробництва або продажу клієнтам товарів та послуг з подвійною ціллю: не тільки отримання прибутку від продажу, а й досягнення соціальних, культурних та екологічних цілей.Як відомо, підприємці беруть на роботу соціально незахищені верстви населення або 20% свого прибутку віддають на благодійність чи благоустрій свого міста. Прикладом успішного соціального підприємства стала американська компанія “Greyston”, кредом якої є «Ми не працевлаштовуємо людей, щоб пекти брауні, ми печемо брауні, щоб працевлаштувати людей.»

Чому це актуально? З’являється можливість вирішення таких важливих соціальних проблем, як безробіття серед молоді, бідність, психічне здоров'я та його вартість, проблеми жінок.

Тема дуже цікава й актуальна, й під чітким керівництвом Стефаненко Євгенії Олександрівни було створено власне соціальне підприємство в інтернет-магазині.

Чому нами був обраний саме цей напрям роботи? Оскільки усі вище перераховані верстви суспільства мають можливість там працювати, немає потреби в живому спілкуванні, а також є можливість дистанційної роботи, що дуже зручно.

Маю надію, що наша активна молодь зацікавиться питанням соціального підприємництва й вже за декілька років кожне комерційне підприємство матиме соціальну складову, а це потягне за собою значні помітні зміни не тільки в Кременчуці, а й в усій державі.

Я дуже вдячна всім працівникам управління за активну співпрацю та плідний результат роботи.

Пащенко Ольга,

учениця групи Ф-11

Переглядів: 90 | Додав: tamarakruglova25
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Корисні посилання
Національна дитяча гаряча лінія Національна гарча лінія
Календар
«  Січень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Наше опитування
Оцініть мій сайт
1. Відмінно
2. Добре
3. Непогано
4. Жахливо
5. Погано
Всего ответов: 156
Друзі сайту
Статистика

Онлайн усього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0