Субота, 18.05.2024, 10:35
Вітаю Вас Гість

Головна » 2018 » Лютий » 13 » Наука,практика, досвід – запорука майбутнього розвитку людства
18:37
Наука,практика, досвід – запорука майбутнього розвитку людства
Освіченість, наукові знання і духовна культура – запорука майбутнього розвитку людства. Тому сучасна освіта має стати таким соціальним інститутом, який би надавав можливість навчатися учням безперервно, поглиблювати власні знання, готуватися до вступу у виші. Звідси виникає потреба в об`єднанні зусиль середньої і вищої школи для розробки та реалізації освітньо–професійних програм, розвитку академічної мобільності і залучення в школу науковців.
У вищих навчальних закладах Кременчука склалася певна система взаємин зі школами міста. Співпраця між ними здійснюється за такими основними напрямками:профорієнтаційна робота серед учнів,допомога в підготовці учнів до предметних олімпіад та конкурсів,надання методичної допомоги вчителям,підготовка учнів до ЗНО,участь викладачів ВНЗ у конференціях, семінарах, круглих столах та інше.
Кременчуцький колегіум № 25 підтримує тісні зв’язки з Кременчуцьким державним політехнічним університетом, Кременчуцьким інститутом Дніпропетровського університету економіки та права, Полтавським державним педагогічним університетом,Кременчуцьким еколого- натуралістичним центром,іншими. Тісне співробітництво з науковцями міста дає можливість організувати роботу учнів у Малій академії наук– освітній системі, яка забезпечує організацію й координацію науково–дослідницької діяльності, створює умови для інтелектуального та творчого розвитку, професійного самовизначення учнів. Роботи, написані в Малій академії наук, навчають молодих науковців творчому пошуку, незгасаючій цікавості до навколишнього світу та його явищ, розумінню практичної цінності здобутих знань та зроблених винаходів.
При написанні наукової роботи велику роль відіграє авторитетна думка спеціаліста-науковця вищого навчального закладу. Так, Кременчуцький колегіум № 25 вже три роки поспіль тісно співпрацює з Кременчуцьким інститутом Дніпропетровського університету ім. Альфреда Нобеля, а саме з кандидатом економічних наук, Яременком Володимиром Анатолійовичем. Під його керівництвом проходять зустрічі, консультування, він є керівником наукових робіт відділення економіки Кременчуцького колегіуму № 25. Саме Володимиру Анатолійовичу завдячує Видюк Гостомисл, який посів І місце на міському конкурсі МАН.
Перспективи подальшої співпраці в системі «Кременчуцький інститут Дніпропетровського університету – колегіум № 25» постійно обговорюють доцент кафедри економіки Т.М.Болгар і заступник директора Т.А.Круглова, бо ж реалізація їх– справа найближчого майбутнього.
Пащенко Ольга,
учениця 9-А класу
Переглядів: 111 | Додав: moderator
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Корисні посилання
Національна дитяча гаряча лінія Національна гарча лінія
Календар
«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Наше опитування
Оцініть мій сайт
1. Відмінно
2. Добре
3. Непогано
4. Жахливо
5. Погано
Всего ответов: 156
Друзі сайту
Статистика

Онлайн усього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0